Truckertoneel start crowdfunding

Voor ons nieuwe toneelstuk, Niet langer ei, lanceren wij een crowdfunding-campagne. Binnen een maand (t/m 31 mei) hopen we een specifiek streefbedrag (€500) bij elkaar te krijgen dat is verbonden aan concrete doelstellingen om het stuk nóg iets mooier te maken. Vanaf €1 kunt u al helpen om een van onze wensen in vervulling te brengen. Aan verschillende bedragen is een aardigheidje verbonden, zoals een kijkje in het repetitielokaal of zelfs een bijdrage aan het script. Kijk voor meer informatie op www.krentebroob.nl.

Toneelgroep Ouwe Jongens, Krentebroob is opgericht door vrijwilligers van de Trucker in Pijnacker. Ieder jaar proberen wij een bijzondere, komische of ontroerende voorstelling op de planken te brengen. Met Niet langer ei willen wij een verhaal vertellen over opgroeien, ouder worden en, ten slotte, verouderen. U volgt het leven van Sam en de bonte stoet figuren die kortstondig of langduriger zijn pad kruisen. Een pad dat zich uitstrekt tussen 1985 en 2070. Het verhaal wordt verteld door Vadertje Tijd, die zonder chronologische beperking een aantal ogenschijnlijk willekeurige wendingen uit Sams wandel naast elkaar zet. Het resultaat is een filosofische, tragikomische montage over grote dromen, teleurstelling en hoop.

Wij krijgen geen subsidie en werken met een bescheiden budget. Het script is zelf geschreven, het decor wordt eigenhandig in elkaar getimmerd en ook de kleding wordt door de spelers ontworpen. De Trucker biedt podium en repetitieruimte en wij weten ons telkens weer gesteund door vele vrijwillige handen die helpen met onder andere grime en licht- en geluidstechniek. De kosten die wij hebben (denk aan hout voor decorbouw en materiaal voor het atelier) komen uit de kaartverkoop en de giften van onze donateurs. Overweegt u ons project te steunen? Kijk dan op www.krentebroob.nl of help ons door deze oproep te verspreiden!

Share
This entry was posted in 2015, Nieuws. Bookmark the permalink.