OJK speelt: Midzomernachtsdroom!

Kampt u ook met nazi-moeheid? Heeft u de buik vol van hakenkruizen en steenkolenduits? Truckertoneelgroep Ouwe Jongens Krentebroob in ieder geval wel. OJK vond het wel eens tijd om het over een andere boeg te gooien en dus in plaats van uit hun eigen inspiratie te putten, besloten zij zich te laten leiden door één van de grootste toneelschrijvers ooit: Shakespeare.

Bent u het ook zo beu de dat de prachtige klassieke teksten van Shakespeare’s Midzomernachtsdroom telkens maar verkracht worden en in een eigentijdse setting worden geplaatst? Pech! OJK is met 2 liter tipp-ex door het 150 pagina’s tellende origineel heen gekladderd en heeft de onnavolgbare wollige teksten gecondenseerd naar een begrijpelijk verhaal in zigeunersjargon. New Kids meets Flodder in Tolhek maar dan op wielen. Midzomernachtsdroom opgedeeld in 2 hapklare brokken met een pauze er tussenin; kortom net als in de film!

Op 12, 13 en 14 juli te zien in de Trucker te Pijnacker.

 

Naast de reguliere kaarten kunt u dit jaar ook weer kiezen voor één van onze drie spectaculaire pakketten! Hiermee steunt u OJK, en krijgt u persoonlijk leuke voordeeltjes, zoals meeschrijven aan het stuk, of een compleet VIP-pakket met hapjes en drankjes incluis!

Bestel hier je kaarten!

Share
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.